Tijdschriften

Redactionele vormgeving

 

Ambiance Extrême

Je hebt de auto en je hebt de limousine. Een Fransman zou er uren over kunnen uitweiden, maar feitelijk kun je het verschil samenvatten als op reis moeten of op reis mogen. Badend in weelde en luxe, wiegend over de weg leg je aan boord van een Franse limousine haast ongemerkt grote afstanden af, om fit en uitgerust op de bestemming te arriveren.

Dat zo’n Grand Cru onder de sedans een therapeutische werking heeft, brengt de vele duizenden Citroën-eigenaren in Nederland voor, tijdens en na elke rit weer in een benijdenswaardig prettige gemoedstoestand. Niet verwonderlijk dus dat deze mensen uren met elkaar kunnen bomen over de pracht die de Franse auto-industrie op de weg heeft gezet. De chique topmodellen als DS, SM, CX en XM bieden eindeloos gespreksstof.art direction magazine AE-31_ONTWORPEN AE-31_LAFETE_1

 

Art direction, redactie en fotografie

Hét tijdschrift voor liefhebbers van het automerk Citroën verschijnt vier keer per jaar, 60 pagina’s dik en geheel in full-colour. De art direction en de opmaak wordt al sinds 2003 verzorgd door Composita. Het is werk maar voelt als hobby waar wij buitengewoon veel enthousiasme voor op kunnen brengen. Zoveel zelfs, dat we behalve als ontwerpers ook actief deel uitmaken van de redactie en naast het schrijven van artikelen ook een deel van de fotografie voor onze rekening nemen.

ontwerp, artikel, tijdschrift, Groningen