Online Magazine

Aantrekkelijk responsive webdesign

Kroon-Magazine

In 2015 werd Kroon voor het eerst uitgeven als gedrukt magazine. De lancering door wethouder Gijsbertsen vond plaats tijdens Let’s Gro en werd gecombineerd met een fraaie tentoonstelling in de centrale bibliotheek. Vanwege het overweldigende succes van Kroon werd besloten het concept voort te zetten als een responsive online magazine over vrijwilligerswerk door jongeren in de stad Groningen.

Hiervoor werd een permanente redactie gevormd bestaande uit enthousiaste jonge journalisten, fotografen en filmers. Wekelijks verschijnen diverse interessante artikelen online en zo houdt Kroon-magazine de vinger aan de pols van actief jong Groningen.

Responsive Webdesign Groningen

Responsive webdesign

Composita werd gevraagd een responsive online magazine te ontwerpen dat zowel op mobiel, tablet als op een desktop computer goed wordt weergegeven en leesbaar is. Daarnaast heeft er een goede koppeling plaats gevonden met diverse sociale media. Zo is elk artikel met een eenvoudige druk op de knop te delen met een groeiende groep belangstellenden.

Responsive Webdesign Groningen

Online magazines winnen steeds meer terrein. Ze zijn flexibel inzetbaar, eenvoudig te actualiseren en er kan interactieve, deelbare content worden aangeboden. Kroon-magazine is een informatief en visueel aantrekkelijke website geworden. Volledig responsive en in lijn met de bestaande Kroon-huisstijl.

 

Responsive Webdesign Groningen

Kroon-magazine is mede mogelijk gemaakt door de MJD en de Gemeente Groningen.
Wil je meer weten over interactieve online oplossingen? Neem dan contact met ons op via: post@composita.nl

Nieuwsgierig geworden naar Kroon-magazine? Kijk op: www.kroon-magazine.nl