Kroon Magazine

Voor- en door jongeren

Kroon Magazine en Expositie

KROON is een magazine over vrijwilligerswerk door jongeren in de stad Groningen. Er zijn geen exacte cijfers, maar landelijk doet 40% van alle mensen vrijwilligerswerk, ook jongeren. Dus in onze stad zijn er duizenden jongens en meisjes tussen 12 en 27 jaar die dat doen. De meeste jongeren hebben helemaal niet door dat ze vrijwilligerswerk doen. Ze zetten zich gewoon in omdat ze het zelf leuk vinden. Omdat ze begaan zijn met het lot van anderen. Of omdat ze werkervaring willen opdoen. Wat ook de reden is: het magazine KROON is een bekroning voor al die jongeren. Lees en zie in KROON waar je deze jongeren vindt en wat ze doen voor een ander, zonder daarvoor iets terug te verwachten. Kroontje af!

Magazine Groningen

Studio Composita is als redactioneel vormgever verantwoordelijk voor de artdirection en het grafisch ontwerp van dit tijdschrift voor Groningen Stad. Met behulp van een groot aantal jongeren, studenten en vrijwilligers hebben we het tijdschrift en een expositie kunnen realiseren. Composita heeft hierin een coördinerende taak verricht. We zijn trots op het resultaat!
Magazine_feesten Magazine_Feitjes

Magazine Groningen Stad Grafisch ontwerp Groningen

Expositie Let’s Gro

De presentatie van Kroon Magazine vond plaats tijdens Let’s Gro. Speciaal voor deze gelegenheid opende wethouder Mattias Gijsbertsen de Kroon Foto-Expositie in de Centrale Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. Een feestelijke gebeurtenis waarbij hij het eerste exemplaar van het tijdschrift in ontvangst nam.

Vormgeving Kroon Expo Let's Gro

Kroon Magazine en Foto-Expositie op Let's Gro Groningen

Kroon Magazine en Foto-Expositie op Let's Gro Groningen

Kroon Magazine en Foto-Expositie op Let's Gro Groningen