Link050

Introductiecampagne

Introductiecampagne

Het initiatief voor Link 050 is afkomstig van MJD, die hierbij samenwerkt met bewoners, organisaties en bedrijven uit Groningen. Een belangrijke rol bij Link 050 is weggelegd voor Stadjers die op vrijwillige basis een bijdrage aan Groningen leveren. Dankzij de inzet van organisaties, bedrijven en professionals krijgen zij ondersteuning bij hun ideeën en talenten. LINK staat voor: locatie voor ideeën, netwerken en kennis en 050 heeft uiteraard betrekking op de stad Groningen. Deze zorgvuldig gekozen naam is een vlag om samen achter te staan.

Grafisch Ontwerp logo Link Groningen

Merkbeeld en huisstijl

Een nieuwe naam vraagt een nieuw merkbeeld en een nieuwe huisstijl. Het grafisch ontwerp, de implementatie van de huisstijl en de art-direction van introductie-campagne nam Composita voor haar rekening.

grafisch ontwerp Groningen

Webdesign

De responsive website is geschikt voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van de nieuwe website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.
Webdesign Groningen

Aan de ‘achterzijde’ is de website voor de beheerders eenvoudig toegankelijk via een gebruiksvriendelijke CMS (content management system). Zo kan Link 050 zelf de website actueel houden.